torsdag 7 april 2011

Redan torsdag!

Halloj! Den här veckan har visst flygit förbi! Har Haft fullt upp.

Idag tänkte jag visa nåt som jag precis har upptäckt...  =D
Nämligen plåttavlor!

Gillar verkligen dom!
Denna köpte jag redan i vintras. Har den i hallen brevid spegeln. Den är ganska stor , ca 25 cm hög. Gillar att den är lite shabby.

Köpte en ny häromdan. Tyckte den passade så bra i det nedre badrummet .


Visst är den väl söt?!  :)

Har bara slängt upp den på magnetlisten där jag har mina örhängen och hårgrejer.
Det är egentligen  kryddburkar man ska ha i köket, men det passar alldeles utmärkt att ha i badrummet. :)
Gillar när man kommer på andra användningsområden på saker än vad dom var tänkta till från början.  ;D
Dessa kommer från IKEA om någon undrar. Även toahållaren och alla korgar. Men inte skåpet. Här skymtar även den " vackra " tvättpelaren.... Önskar jag hade en riktig tvättstuga, men så blev det inte nu.


I alla fall.. jag tyckte färgerna på tavlan passade in så bra här.
Allt går i beige och brunt här inne. Det var så när vi flyttade in. Själv är jag inte så jätteförtjust i just det bruna, men golvet ser lite rostig ut och det gillar jag.  =D
Man är bra knäpp, jag vet. # fniss #


Tanken är att tavlan ska upp på väggen till vänster ( på bilden med tavlan ) , men det är så förbannat jobbigt att borra i den här väggen.
Det var en riktig byggare här med rejäla verktyg förra veckan, som slet som ett djur för att få dit 4 hål så det är inte vi som har tummen mitt i handen... ;P

Har ni någonsin fått känslan att när ni går in i en affär vill ni bara springa omkring som en galning och skrika , för att ni vill ha ALLT ?!  =D
Jag fick det i affären med plåttavlan.. Haha! En helt galen känsla är det. Jag fick verkligen säga till mig själv på skarpen att inte rusa runt där inne som en annan tok! 
Jag ska garanterat dit igen. Mohaha!  #D

Ha en skön dag!

Mari / Tokfrans
5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jo, den känslan känner jag igen och då tar jag djupa andetag och går ut och sen in igen och så blir jag som du, i alla fall.
Jättefint har du gjort med tavlan.
Agneta kram

Vit som snö sa...

Ohhjaaa, den känslan har jag då o då;) Men jag hejdar mej numera, rymmer inte så mycket mer känner jag. Kanske därför stora rensningen pågår...för att få plats för nytt:)))
Jättefina plåttavlor, jag har några stycken jag oxå.
Ha en fin dag!
Kram Cilla

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Trevligt att jag hittade dig, då måste jag ju bara lämna ett avtryck som det heter. Jättefin blogg och kommer gärna tillbaka. Lägger mig som följare nu hos dig. Ha en go dag från Marias Hörna-Njut av Livet

skogslunden sa...

Fina tavlor! Och smart lösning, jag gillar också när det finns flera användningsområden för prylar. De blir ännu fináre då på något sätt. IKEA är faktiskt väldigt bra på att göra saker som kan användas på många olika sätt.
Tussilago har du hittat!!! Som jag längtar efter dem!
Kram

Anonym sa...

Hahahah Mari! Du ÄR en tok!! =b

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...