måndag 11 april 2011

vårteckenutmaning

Måndag igen! Vilket betyder vårteckenutmaning. Nu börjar det verkligen hända grejer här hos oss! Det största är väl att jag åkte till plantshopen och köpte penseer.  ;)     # fniss #
Lite blandat av blåa sorter blev det. Även pärlhyasinter men dom är vita.
Jag tycker om att ta in husets färger i rabatten och vårt är grått med blå fönsterkarmar ( inte mitt val.. ) så då passar det alldeles utmärkt med dessa tycker jag.
Dom är ju alldeles nyplanterade på fotot så det blir ju finare senare. Mosshjärtat har fortfarande förra årets mossa.. den ska få en makeover nån annan dag. ;)
Blev tre krukor , varav en står på golvet.
Hittade min älskade ödla i en låda också. Titta inte för noga på det slitna trädäcket.. det är äkta shabby.. ;) Vi ska bygga nytt och större här om några veckor skulle jag tro.
Självklart får ni se bilder om det då.. vare sig ni vill eller inte.. haha!
Helhetsbild av entren.
I trälådan har det varit fyrverkerier. Och grejerna på väggen har jag i princip bara hängt upp på befintliga krokar..  Eftersom allt ändå ska bort snart..
På baksidan hittade jag dessa narcisser som är starkt på gång. Det finns inte mycket på tomten och jag vet inget om växterna eftersom vi ju flyttade in i oktober 2010.
Fast jag tycker det är bra för då får jag bestämma själv vad jag vill ha utan onödigt krångel. :)
En bit ifrån oss blommar dessa mininarcisser. Så söta.
Bilderna skriker efter en kratta...  :D
Denna finns också .. har ingen aning om vad det är..

Och dessa hittade jag på väg till tåget. Sån underbar blå färg på dom! Gillar!
Det är lustigt för jag har egentligen aldrig gillat blå blommor, men efter att vi flyttade hit har jag blivit helt såld på dom! 
Nåt som slår en är alla fåglar som sjunger utomhus!
Nu är det verkligen vår!
Dessa svarta små fåglar hade sammankomst i träden här.  :D
Jag kan inte många namn på fåglar så jag har ingen aaaning om vad dom heter , men det var kul att se så många och hur dom tjafsade med varandra.  

Ha en strålande skön måndag allihopa!

Mari3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så mycket fint du har i trädgården, måste vara kul för dig också att se vad det är som kommer upp. Det ser verkligen lovande ut tycker jag. Och vackert är det med blått, det tycker jag också.
Agneta kram

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Så härligt att se lite fina vårbilder. En sådan där låda som det har varit nyårsraketer i har vi också hemma. Äldste sonen hittade den i parken och tog hem den. Den är riktigt fin tycker jag.

skogslunden sa...

Vad härligt att bli överraskad av vad som dyker upp i rabatterna. Så mycket vackert!
Kram Jennie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...