fredag 1 april 2011

Underbara fredag

Vad skönt att det är fredag idag! Jag är ledig hela helgen! Tjohoo!
Tänkte visa bilder på min byrå i vardagsrummet idag. Jag möblerade ju där inne i veckan nu. Så då flyttade jag på denna .


Förut stog den i hörnet där skrivbordet står nu.
Brevid fönstret som skymtar i bakgrunden.


Min samling av ljusstakar som jag är väldigt förtjust i.


Kronan har jag själv pysslat ihop. :) Älskar att hålla på med pärlor och ståltråd. Att dekorera tändstickor är också ett väldigt roligt tidsfördriv. Dom blir så mycket finare så här tycker jag. Det är också kul att ge bort en sån när man är bjuden på middag eller så hos vänner.  :)


Har såna här hjärtan lite överallt hemma... Jag är lite som Maria Montazami som har tofsar överallt.. bara att jag har ståltrådshjärtan. ;D  ( Så länge mannen inte klagar så ...  )


Såna här hjärtan hade jag dille på att sy ett tag. :D
Hade / har dom i en korg som folk, som kommer till oss på middag får välja en varsin ur. Har sytt en massa olika så det finns för alla smaker.


Här ser man dom " fina " väggarna.. färgen kallas vaniljgul eller nikotingul... det är fritt att välja. ;)
Mannen totalt avskyr vårt vardagsrum just nu.. han vill verkligen tapetsera om där inne och köpa nya soffor och så.. Men först måste vi fixa barnens rum.


Dessa underbara ödlor fick jag av min mamma.


Dom glittrar jättemycket. Men inte på bilden..  :(


Har hängt upp min slöja från vårt bröllop år 2000. Den har hållt bra. :)

Ja det var lite från denna sida i vardagsrummet.
Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet.
Fredagsmys ikväll.

Mari

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Snyggt och mycket fint du har gjort själv. Tänk, jag har inte ens tänkt på att man kan pynta till tändsticksaskarna!! Det skall jag göra för jag har en hel hög med reklam på....
Jag tycker också om ståltråd och pärlor, jag har ett litet förråd som kommer till användning nu och då, det är så kul när man får den där riktiga inspirationen.
Agneta kram

Emelie Viklund Hermansson sa...

vilken rolig idé! att ha hjärtan i en korg och varje besökare får välja varsitt :) och pyssel med ståltråd och pärlor och också roligt, det brukar jag göra mycket kring jul :)
Ha en trevlig helg :)

skogslunden sa...

Åh vilka fina hjärtan och kronan som du gjort själv! Helt otroligt. Jag har liknande hemma, men jag har INTE gjort dem själv:) Annars ser jag hur lika smak vi har, för jag känner igen många av sakerna:)
Kram Jennie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...